Bağcılar mutlu son Bahçelievler mutlu son Bakırköy mutlu son Bandırma mutlu son Başakşehir mutlu son Başiskele mutlu son Batıkent mutlu son Bayraklı mutlu son Bayrampaşa mutlu son Belek mutlu son Bergama mutlu son Beşiktaş mutlu son Beykoz mutlu son Beylikdüzü mutlu son Beyoğlu mutlu son Beypazarı mutlu son Beyşehir mutlu son Biga mutlu son Bilecik mutlu son Bodrum mutlu son Bornova mutlu son Buca mutlu son Büyükçekmece mutlu son Çan mutlu son Canik mutlu son Çankaya mutlu son Çarşamba mutlu son Çatalca mutlu son Çaycuma mutlu son Çayırova mutlu son bayan escort Malatya elit escort Manisa elit escort Maraş elit escort Mersin elit escort Muğla elit escort Ordu elit escort Osmaniye elit escort Rize elit escort Sakarya elit escort Samsun elit escort Karacabey elit escort Karahayıt elit escort Karaköprü elit escort Karapınar elit escort Karasu elit escort Karatay elit escort Karesi elit escort Karşıyaka elit escort Kartal elit escort Kaş elit escort Keçiören elit escort Kemalpaşa elit escort Kemer elit escort Kepez elit escort Keşan elit escort Kestel elit escort Kiraz elit escort Kırıkhan elit escort Kırkağaç elit escort Kocasinan elit escort Konaklı elit escort Konyaaltı elit escort Körfez elit escort Korkuteli elit escort Köyceğiz elit escort Kozan elit escort Küçükçekmece elit escort Kulu elit escort Kumluca elit escort Kuşadası elit escort Lüleburgaz elit escort Mahmutlar elit escort Malkara elit escort Maltepe elit escort Manavgat elit escort Marmaris elit escort Melikgazi elit escort Menderes elit escort Menemen elit escort Menteşe elit escort Meram elit escort Merkezefendi elit escort Merzifon elit escort Mezitli elit escort Milas elit escort Mudanya elit escort Muratpaşa elit escort Mut elit escort Narlıdere elit escort Nazilli elit escort Alanya bayan escort Manavgat bayan escort Fethiye bayan escort Kemer bayan escort Didim bayan escort istanbul evde masaj ankara evde masaj izmir evde masaj bursa evde masaj antalya evde masaj adana evde masaj konya evde masaj şanlıurfa evde masaj gaziantep evde masaj kocaeli evde masaj mersin evde masaj diyarbakır evde masaj hatay evde masaj manisa evde masaj kayseri evde masaj samsun evde masaj balıkesir evde masaj maraş evde masaj van evde masaj aydın evde masaj tekirdağ evde masaj sakarya evde masaj denizli evde masaj muğla evde masaj Tekirdağ evde masaj Adana evde masaj Mersin evde masaj Bursa evde masaj Muğla evde masaj Balıkesir evde masaj Kocaeli evde masaj İstanbul evde masaj Ankara evde masaj Antalya evde masaj İzmir evde masaj Denizli evde masaj Çanakkale evde masaj Sakarya evde masaj Manisa evde masaj Malatya evde masaj Yalova evde masaj Sivas evde masaj Tokat evde masaj Kayseri evde masaj Trabzon evde masaj Aydın evde masaj Elazığ evde masaj Afyon evde masaj Kütahya evde masaj Ordu evde masaj Eskişehir evde masaj Gaziantep evde masaj bağcılar evde masaj bahçelievler evde masaj esenler evde masaj esenyurt evde masaj kadıköy evde masaj kağıthane evde masaj kartal evde masaj küçükçekmece evde masaj maltepe evde masaj pendik evde masaj sultangazi evde masaj ümraniye evde masaj üsküdar evde masaj aliağa evde masaj alsancak evde masaj bayraklı evde masaj bornova evde masaj buca evde masaj çeşme evde masaj çiğli evde masaj gaziemir evde masaj karşıyaka evde masaj konak evde masaj menemen evde masaj ödemiş evde masaj torbalı evde masaj çankaya evde masaj keçiören evde masaj mamak evde masaj polatlı evde masaj sincan evde masaj alanya evde masaj belek evde masaj kaş evde masaj kemer evde masaj korkuteli evde masaj lara evde masaj manavgat evde masaj serik evde masaj side evde masaj didim evde masaj efeler evde masaj kuşadası evde masaj nazilli evde masaj altıeylül evde masaj bandırma evde masaj edremit evde masaj karesi evde masaj susurluk evde masaj gemlik evde masaj gürsu evde masaj inegöl evde masaj mudanya evde masaj nilüfer evde masaj osmangazi evde masaj yıldırım evde masaj biga evde masaj çan evde masaj gelibolu evde masaj adıyaman evde masaj afyon evde masaj ağrı evde masaj aksaray evde masaj amasya evde masaj ardahan evde masaj artvin evde masaj bartın evde masaj batman evde masaj bayburt evde masaj bilecik evde masaj bingöl evde masaj bitlis evde masaj bolu evde masaj burdur evde masaj çanakkale evde masaj çankırı evde masaj çorum evde masaj düzce evde masaj edirne evde masaj elazığ evde masaj erzincan evde masaj erzurum evde masaj eskişehir evde masaj giresun evde masaj gümüşhane evde masaj ığdır evde masaj ısparta evde masaj karabük evde masaj karaman evde masaj kastamonu evde masaj kilis evde masaj kırıkkale evde masaj kırklareli evde masaj kırşehir evde masaj uşak evde masaj kütahya evde masaj malatya evde masaj mardin evde masaj nevşehir evde masaj niğde evde masaj ordu evde masaj trabzon evde masaj osmaniye evde masaj rize evde masaj siirt evde masaj sinop evde masaj sivas evde masaj tokat evde masaj karahayıt evde masaj pamukkale evde masaj nizip evde masaj şahinbey evde masaj şehitkamil evde masaj antakya evde masaj defne evde masaj iskenderun evde masaj darıca evde masaj gebze evde masaj gölcük evde masaj izmit evde masaj körfez evde masaj akşehir evde masaj beyşehir evde masaj ereğli evde masaj karatay evde masaj meram evde masaj selçuklu evde masaj akhisar evde masaj alaşehir evde masaj soma evde masaj turgutlu evde masaj akdeniz evde masaj anamur evde masaj erdemli evde masaj mezitli evde masaj silifke evde masaj tarsus evde masaj toroslar evde masaj yenişehir evde masaj bodrum evde masaj dalaman evde masaj fethiye evde masaj köyceğiz evde masaj marmaris evde masaj menteşe evde masaj milas evde masaj adapazarı evde masaj serdivan evde masaj atakum evde masaj çarşamba evde masaj ilkadım evde masaj eyyübiye evde masaj siverek evde masaj viranşehir evde masaj çerkezköy evde masaj çorlu evde masaj erbaa evde masaj http://www.kadinescort.net Gaziantep bayan escort Denizli bayan escort Adana bayan escort Hatay bayan escort Aydın bayan escort İzmir bayan escort Ankara bayan escort Antalya bayan escort Bursa bayan escort İstanbul bayan escort Kocaeli bayan escort Konya bayan escort Muğla bayan escort Malatya bayan escort Kayseri bayan escort Mersin bayan escort Samsun bayan escort Sinop bayan escort Tekirdağ bayan escort Eskişehir bayan escort Yalova bayan escort Rize bayan escort Amasya bayan escort Balıkesir bayan escort Çanakkale bayan escort Bolu bayan escort Erzincan bayan escort Şırnak bayan escort Van bayan escort Yozgat bayan escort Zonguldak bayan escort Afyon bayan escort Adıyaman bayan escort Bilecik bayan escort Aksaray bayan escort Ağri bayan escort Bitlis bayan escort Siirt bayan escort Çorum bayan escort Burdur bayan escort Diyarbakir bayan escort Edirne bayan escort Düzce bayan escort Erzurum bayan escort Kırklareli bayan escort Giresun bayan escort Kilis bayan escort Kars bayan escort Karabük bayan escort Kırıkkale bayan escort Mardin bayan escort Kırşehir bayan escort Maraş bayan escort Manisa bayan escort Muş bayan escort Kastamonu bayan escort Ordu bayan escort Nevşehir bayan escort Sakarya bayan escort Osmaniye bayan escort Şanliurfa bayan escort Sivas bayan escort Trabzon bayan escort Tokat bayan escort Ardahan bayan escort Bartın bayan escort Karaman bayan escort Batman bayan escort Bayburt bayan escort Bingöl bayan escort Elaziğ bayan escort Gümüşhane bayan escort Hakkari bayan escort Isparta bayan escort Uşak bayan escort Igdır bayan escort inegöl escort sarıyer escort küçükçekmece escort esenyurt escort görükle escort belek escort bosna escort side escort silifke escort nilüfer escort alanya escort gökçeada escort datca escort bozcaada escort foça escort ayvalık escort süleymanpaşa escort mezitli escort darıca escort dulkadiroğlu escort altınordu escort atakum escort manavgat escort iskenderun escort karaköprü escort akdeniz escort yunusemre escort kızıltepe escort siverek escort adapazarı escort tuzla escort bayraklı escort efeler escort adıyaman merkez escort toroslar escort merkezefendi escort ortahisar escort konak escort ipekyolu escort ilkadım escort meram escort tarsus escort pamukkale escort sultanbeyli escort tepebaşı escort fatih escort çukurova escort haliliye escort antakya escort beylikdüzü escort bağlar escort yüreğir escort altındağ escort kayapınar escort odunpazarı escort ataşehir escort esenler escort onikişubat escort kağıthane escort avcılar escort karabağlar escort kartal escort kadıköy escort gaziosmanpaşa escort maltepe escort sultangazi escort bahçelievler escort yıldırım escort mamak escort selçuklu escort ümraniye escort pendik escort bağcılar escort seyhan escort şehitkamil escort osmangazi escort şahinbey escort çankaya escort sorgun escort patnos escort sungurlu escort tavşanlı escort kovancılar escort bayrampaşa escort şişli escort üsküdar escort kumluca escort korkuteli escort demre escort muratpaşa escort elmalı escort kaş escort finike escort talas escort kocasinan escort melikgazi escort bafra escort fethiye escort bodrum escort marmaris escort dalaman escort didim escort

Vitajte na "svadbovači"

1) Vyhlásenie o ochrane osobných údajov.

Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení (ďalej len “Zákon o ochrane OU”).


PaedDr Róbert Majzlík – RM media, Čemernianska 1108/103A, Vranov nad Topľou, prevádzkovateľ internetového obchodu www.svadbovac.sk prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so Zákonom o ochrane OU a v súlade s Obchodnými podmienkami spoločnosti PaedDr Róbert Majzlík – RM media, Čemernianska 1108/103A, Vranov nad Topľou.

Aké údaje zhromažďujeme?

Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme poznať meno (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme Vaše obchodné transakcie u nás. V prípade vyzdvihnutie objednávky, ktorá bola uhradená vopred prostredníctvom internetu, pri vyzdvihnutí reklamácie, či pri preplatení dobropisu od Vás môžeme požadovať predloženie identifikačného dokladu (OP alebo CP), a to za účelom predchádzania vzniku škôd a zamedzeniu legalizácie príjmov výnosov pochádzajúcich z trestnej činnosti. Bez predloženia niektorého z týchto dokladov Vám môžeme odmietnuť tovar či peniaze vydať / preplatiť.

K čomu údaje slúžia?

Pre realizáciu Kúpnej zmluvy a dodanie tovaru na Vami určené miesto s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie spomenuté údaje a tieto získame pri Vašej registrácii.

Ako môžete existenciu týchto dát ovplyvniť?

Po prihlásení sa do portálu www.svadbovac.sk môžete tieto údaje editovať či mazať. (Z účtovných dôvodov nie je možné editovať fakturačné údaje). V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť, stačí poslať e-mail na info@svadbovac.sk s žiadosťou, žiadam o zrušenie registrácie.

Aké máte práva?

Ako dotknutá osoba máte právo získať od Predávajúceho potvrdenie o tom, či sa spracúvajú Vaše osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú a máte právo získať prístup k údajom a informáciám podľa § 21 Zákona o ochrane OU.
Ako dotknutá osoba máte právo na opravu nesprávnych osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú a so zreteľom na účel spracúvania máte právo na doplnenie neúplných osobných údajov.
Ako dotknutá osoba máte za podmienok stanovených v § 23 Zákona o ochrane OU právo na vymazanie osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú.
Ako dotknutá osoba máte má za podmienok stanovených v § 24 Zákona o ochrane OU právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov.
Ako dotknutá osoba máte za podmienok stanovených v § 26 Zákona o ochrane OU právo získať osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú a ktoré ste poskytli Predávajúcemu, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo preniesť tieto osobné údaje ku ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné.
Ako dotknutá osoba máte za podmienok stanovených Zákonom o ochrane OU právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov pred Úradom na ochranu osobných údajov.
Predávajúci v zmysle § 27 ods. 3 Zákona o ochrane OU Kupujúceho ako dotknutú osobu výslovne upozorňuje na právo namietať spracúvanie osobných údajov v prípadoch uvedených v § 27 ods. 1 a 2 Zákona o ochrane OU.

2) COOKIES

Čo je to súbor cookie?

Súbory “cookies” sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do vášho koncového zariadenia či jeho pamäti. Tieto súbory nášmu webu umožňujú zaznamenať informácie o vašej návšteve, nastavenie vášho prehliadača, jazyk, ktorý preferujete a ďalšie informácie. Vaša budúca návšteva našich stránok tak môže byť oveľa rýchlejšia a viac zodpovedajúca vašim záujmom. Bez súborov cookies by prehliadanie nášho webu bolo oveľa zložitejšie. Tieto súbory nám okrem iného pomáhajú prispôsobiť našu ponuku práve vašim potrebám, využívať službu Google Analytics pre štatistické účely a takisto nám pomáhajú pri obchodných (reklamných) oznámeniach, ktoré sú vám zobrazované pomocou našich spracovávateľov tak, aby boli reklamné oznámenia pre Vás čo najrelevantnejšie a zbytočne vás neotravovali obsahom, ktorý nieje vo vašom záujme, viac info nižšie.

Google Analytics je analytický nástroj, ktorý pomáha vlastníkom webových stránok a aplikácií pochopiť, ako ich návštevníci tieto prostriedky používajú. Je možné použiť súpravu súborov cookie a zhromažďovať informácie a štatistické údaje o používaní webových stránok bez osobnej identifikácie jednotlivých návštevníkov v službe Google. Hlavný súbor cookie, ktorý používa služba Google Analytics, je súbor__ga. Okrem vytvárania prehľadov o štatistikách využitia webových stránok je možné službu Google Analytics spoločne s niektorým zo súborov cookie opísaných vyššie použiť na zobrazenie relevantnejších reklám v službách Google (napr. Vyhľadávaní Google) a na webe.

Technológiu súborov cookies využívame výhradne za účelom zlepšenia a zjednodušenia pohybu užívateľov na ich webových stránkach, optimalizáciu týchto stránok pre ich užívateľov, ďalej za účelom zabezpečenie lepších služieb pre kupujúceho a na marketingové účely, všetko za účelom zlepšenia starostlivosti o svoje súčasné i budúcich zákazníkov (kupujúcich) a užívateľa webových stránok predávajúceho zodpovedajúce ich individuálnym potrebám.


Ohrozuje používanie súborov cookies moje súkromie?

PaedDr Róbert Majzlík – RM media, Čemernianska 1108/103A, Vranov nad Topľou vždy postupuje v súlade s príslušnými právnymi predpismi a najvyššími etickými štandardmi. Veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov a spokojnosti návštevníkov našich webových stránok. Z tohto dôvodu dôsledne dbáme na ochranu vášho súkromia. Používanie cookies súborov nutne neznamená, že nám poskytujete vaše osobné údaje, avšak v prípade, kedy nám svoje osobné údaje poskytnete (napr. z dôvodu, aby sme vám mohli dodať objednané výrobky), môže dôjsť k prepojeniu vašich osobných údajov s informáciami obsiahnutými v súboroch cookies, avšak len za účelom skvalitnenia našej ponuky, ktorá tak bude viac zodpovedať vašim individuálnym záujmom či potrebám. Vaše osobné údaje samozrejme chránime za použitia tých najmodernejších technológií a ďalším osobám či firmám ich oznamujeme len v nevyhnutne potrebnom rozsahu (napr. dopravcom, ktorí vám doručujú náš tovar). V niektorých prípadoch nám však poskytnutie vašich osobných údajov môže ukladať zákon.


Môžem ukladanie súborov cookies do môjho zariadenia nejako zabrániť?

Áno, stačí, keď si pred návštevou našich stránok vo svojom prehliadači spustíte funkciu Súkromné prehliadanie (vo väčšine prehliadačov klávesovou skratkou ctrl+shift+n). V takom prípade je však možné, že sa vám niektoré časti našich stránok nebudú zobrazovať správne, ich prezeranie pre vás bude zložitejšie a nebude sa vám zobrazovať ponuka výrobkov zodpovedajúcich práve vašim potrebám.


Môžem nejako zistiť, aké osobné údaje o mojej osobe má spoločnosť PaedDr Róbert Majzlík – RM media, Čemernianska 1108/103A, Vranov nad Topľou? Môžem skontrolovať ich správnosť? Môžem odvolať súhlas s ich spracovaním?

Áno, stačí, keď sa na našu spoločnosť obrátite s akoukoľvek otázkou či požiadavkou, a to buď prostredníctvom kontaktného emailu, telefonicky na telefónnom čísle +421904617627 prípadne písomne na adresu PaedDr Róbert Majzlík – RM media, Čemernianska 1108/103A, Vranov nad Topľou.

3) COOKIE a údaje o užívateľoch PRE marketingové účely

Súbory cookie sa bežne používajú na výber reklám podľa toho, čo je pre používateľov relevantné, na vylepšovanie prehľadov výkonnosti kampaní a na to, aby sa používateľovi nezobrazovali reklamy, ktoré už videl.

Konkrétne technické špecifikácie a ako pracujú cookies u jednotlivých reklamných partnerov (u spracovateľov) cez ktorých vydávame reklamné oznámenia nájdete tu:

GOOGLE reklamy

V prípade reklám zobrazovaných na webe je možné súbory cookie s názvom „__gads” alebo „__gac” nastaviť v doméne webových stránok, ktoré navštevujete. Na rozdiel od súborov cookie nastavených vo vlastných doménach spoločnosti Google dokáže spoločnosť Google tieto súbory cookie prečítať iba na tých stránkach, kde boli nastavené. Slúžia napríklad na meranie interakcií s reklamami v danej doméne a zabraňujú príliš častým opakovaným zobrazeniam rovnakých reklám.

Spoločnosť Google používa aj rôzne súbory cookie konverzií. Ich hlavným účelom je pomôcť inzerentom zistiť, koľko z používateľov, ktorí klikli na reklamu, si nakoniec kúpilo nejaký produkt. Vďaka týmto súborom cookie dokážu systémy Google a inzerenti rozpoznať, že ste klikli na reklamu a neskôr prešli na web inzerenta. Spoločnosť Google nepoužíva súbory cookie konverzií na zacielenie prispôsobených reklám a v počítači sú uložené iba obmedzený čas. Na tento účel je určený súbor cookie s názvom „Conversion”. Všeobecne sa nastavuje v doméne googleadservices.com alebo google.com (zoznam domén, ktoré používame pre súbory cookie pre reklamy, nájdete v päte tejto stránky). Na meranie udalostí konverzií môžu slúžiť aj niektoré ďalšie súbory cookie. Na tieto účely je možné použiť napríklad aj súbory cookie DoubleClick a Google Analytics.

Viacej informácii o technológií cookies u spracovávateľa Google LCC tu.

Facebook reklamy

Facebook používa cookies sa na ukladanie a prijímanie identifikátorov a ďalších informácií v počítačoch, telefónoch a ďalších zariadeniach. Na podobné účely sa používajú aj ďalšie technológie vrátane dát, ktoré ukladáme vo vašom webovom prehliadači alebo zariadení, identifikátorov súvisiacich s vaším zariadením a ďalšieho softvéru. V týchto zásadách používame pre všetky tieto technológie spoločný názov „cookies”.

Cookies používame, ak máte účet na Facebooku, používate produkty Facebooku vrátane nášho webu a aplikácií alebo ak navštevujete iné weby a aplikácie používajúce produkty Facebooku (vrátane tlačidla Páči sa mi to alebo iných technológií Facebooku). Cookies umožňujú Facebooku ponúkať vám produkty Facebooku a porozumieť informáciám, ktoré o vás získavame, vrátane informácií o vašom používaní iných webov a aplikácií, a to bez ohľadu na to, či ste alebo nie ste zaregistrovaný alebo prihlásený používateľ. Komplexnejšie informácie od Facebook Ireland Ltd tu.